Noa Vahle over Peter Bosz in De Oranjezomer: 'Vreemde eend bij PSV' (video)

Noa Vahle over Peter Bosz in De Oranjezomer: 'Vreemde eend bij PSV' (video)

Woensdag 5 juli 2023 om 12:41

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Noa Vahle over Peter Bosz in <em>De Oranjezomer</em>: 'Vreemde eend bij PSV' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Eus heeft zich gestoord aan Peter Bosz, die tijdens zijn officiële presentatie bij PSV reageerde op opmerkingen dat hij gesolliciteerd zou hebben bij Ajax. In De Oranjezomer uitte hij zijn kritiek. Noa Vahle spreekt van Peter Bosz als een vreemde eend in de bijt bij PSV. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Eus heeft zich gestoord aan Peter Bosz, die tijdens zijn officiële presentatie bij PSV reageerde op opmerkingen dat hij gesolliciteerd zou hebben bij Ajax. In De Oranjezomer uitte hij zijn kritiek. Noa Vahle spreekt van Peter Bosz als een vreemde eend in de bijt bij PSV.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's