Nick Schilder over zijn bijzondere opvolgers Sick & Nimon: 'Ik mis de chemie'

Nick Schilder over zijn bijzondere opvolgers Sick & Nimon: 'Ik mis de chemie'

Nick Schilder over zijn bijzondere opvolgers <em>Sick &amp; Nimon</em>: 'Ik mis de chemie' Kraantje Pappie en Bizzey hebben een ludieke manier gevonden om de opvolgers te worden van Nick & Simon. De Volendammers zijn natuurlijk sinds een aantal maanden geen muzikaal duo meer, en de rappers willen daarom dit gat vullen. Ze vormen het bijzondere duo Sick & Nimon, maar Nick lijkt niet dolenthousiast te zijn. Hij grapt dat hij hun manager had willen worden, maar hun eisen liggen nogal ver uit elkaar. Ook vindt de zanger het niet goed dat ze elkaar niet aankijken, hij mist de chemie. "Ik denk niet dat ze heel lang bij elkaar blijven." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk: fan barst in tranen uit na afscheid Nick & Simon: 'Ik ga ze missen' Bekijk deze video » Emotioneel afscheid voor Nick & Simon, ''echte fans houden het niet droog'' Bekijk deze video » Jinek: Nick Schilder over huidige contact met Simon Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 6 juli 2023 om 09:31

Kraantje Pappie en Bizzey hebben een ludieke manier gevonden om de opvolgers te worden van Nick & Simon. De Volendammers zijn natuurlijk sinds een aantal maanden geen muzikaal duo meer, en de rappers willen daarom dit gat vullen. Ze vormen het bijzondere duo Sick & Nimon, maar Nick lijkt niet dolenthousiast te zijn. Hij grapt dat hij hun manager had willen worden, maar hun eisen liggen nogal ver uit elkaar. Ook vindt de zanger het niet goed dat ze elkaar niet aankijken, hij mist de chemie. "Ik denk niet dat ze heel lang bij elkaar blijven."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's