Bijzondere trend in het onderwijs: juffen en meesters hebben genoeg van 'bedankmeuk'

Bijzondere trend in het onderwijs: juffen en meesters hebben genoeg van 'bedankmeuk'

Donderdag 6 juli 2023 om 15:28

Met de zomervakantie om de hoek is het einde van het schooljaar in zicht. Traditioneel worden juffen en meesters tijdens deze periode overladen met cadeautjes als blijk van waardering. Hoewel deze gebaren goed bedoeld zijn, rijst de vraag of de leerkrachten hier zelf eigenlijk wel op zitten te wachten.

Tekst gaat verder onder de video.

Bijzondere trend in het onderwijs: <em>juffen en meesters</em> hebben genoeg van <em>'bedankmeuk'</em> Met de zomervakantie om de hoek is het einde van het schooljaar in zicht. Traditioneel worden juffen en meesters tijdens deze periode overladen met cadeautjes als blijk van waardering. Hoewel deze gebaren goed bedoeld zijn, rijst de vraag of de leerkrachten hier zelf eigenlijk wel op zitten te wachten. Tekst gaat verder onder de video. 'Bedankmeuk'Het Algemeen Dagblad meldt dat 'bedankmeuk te veel van het goede is voor juf en meester." Deze uitspraak gaat gepaard met een foto van een juf omringd door een overvloed aan cadeaus. De juf roept op om alsjeblieft te stoppen met deze overdaad. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: veel Nederlanders korter of niet op vakantie door prijsstijgingen Bekijk deze video » Schattig! Claire Meiland viert alvast haar verjaardag met kleine zus Vivé op school (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

'Bedankmeuk'
Het Algemeen Dagblad meldt dat 'bedankmeuk te veel van het goede is voor juf en meester." Deze uitspraak gaat gepaard met een foto van een juf omringd door een overvloed aan cadeaus. De juf roept op om alsjeblieft te stoppen met deze overdaad.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's