Video: galerijflat in Delft opgeschrikt door vroege ochtendexplosie

Video: galerijflat in Delft opgeschrikt door vroege ochtendexplosie

Video: galerijflat in <em>Delft</em> opgeschrikt door vroege <em>ochtendexplosie</em> In de vroege ochtend van donderdag vond er een explosie plaats bij een woning in een galerijflat in Delft. Om 5:15 uur werden de bewoners abrupt gewekt door een enorme knal. Het incident deed zich voor op de twaalfde verdieping van een woning aan de Lisztstraat. Als gevolg van de explosie sneuvelden verschillende ramen van de omliggende woningen op de galerij. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: onderzoek gaande na tragisch overlijden van kindje in woning Goes Bekijk deze video » Bijzondere trouwfoto's: bruidsfotoshoot midden in file op A6 door storm Poly Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 6 juli 2023 om 12:12

In de vroege ochtend van donderdag vond er een explosie plaats bij een woning in een galerijflat in Delft. Om 5:15 uur werden de bewoners abrupt gewekt door een enorme knal. Het incident deed zich voor op de twaalfde verdieping van een woning aan de Lisztstraat. Als gevolg van de explosie sneuvelden verschillende ramen van de omliggende woningen op de galerij.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's