Frans Bauer gaat met hele gezin op vakantie: 'Ik kan niet wachten!' (video)

Frans Bauer gaat met hele gezin op vakantie: 'Ik kan niet wachten!' (video)

Donderdag 6 juli 2023 om 22:03

<em>Frans Bauer</em> gaat met hele gezin op vakantie: 'Ik kan niet wachten!' (video) Frans Bauer gaat met 'summerbody' de zomer in: 'Nog zeven kilo' (video) Hoewel de meeste mensen hun goede voornemens na een paar weken alweer lijken te zijn vergeten, is Frans Bauer al sinds het begin van dit jaar op de gezonde tour. De zanger wilde 20 kilo afvallen. Dus geen bankhangen en vette hap meer voor Frans, maar veel bewegen en gezonde tussendoortjes. Maar gelukkig gaat hij wel heerlijk genieten van de zomer, met het hele gezin. In RTL Boulevard zegt hij er enorm veel zin in te hebben. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Frans Bauer gaat met hele gezin op vakantie: 'Ik kan niet wachten!' (video)

Frans Bauer gaat met 'summerbody' de zomer in: 'Nog zeven kilo' (video)

Hoewel de meeste mensen hun goede voornemens na een paar weken alweer lijken te zijn vergeten, is Frans Bauer al sinds het begin van dit jaar op de gezonde tour. De zanger wilde 20 kilo afvallen. Dus geen bankhangen en vette hap meer voor Frans, maar veel bewegen en gezonde tussendoortjes. Maar gelukkig gaat hij wel heerlijk genieten van de zomer, met het hele gezin. In RTL Boulevard zegt hij er enorm veel zin in te hebben.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's