Zien! Rammstein treedt ondanks ophef op in Stadspark Groningen en 'geht los'

Zien! Rammstein treedt ondanks ophef op in Stadspark Groningen en 'geht los'

Zien! <em>Rammstein</em> treedt ondanks ophef op in Stadspark Groningen en 'geht los' Bekijk in de Shownieuws-video hierboven: wie is omstreden band Rammstein nou precies? Rammstein stond donderdagavond toch met een liveoptreden in Stadspark in Groningen. De rechter moest er zelfs aan de pas komen in verband met de dreiging van geluidsoverlast en het vuurwerk, maar uiteindelijk mocht het allemaal doorgaan en ging het spreekwoordelijke dak er toch af. Daarbij was er vooraf heel wat ophef gezien de beschuldigingen van seksueel wangedrag aan het adres van zanger Till Lindeman. Maar het lijkt erop dat dit alles de pret voor de fans van de Duitse metalband niet mocht drukken… Bekijk de beelden van het concert van Rammstein in Groningen hieronder. #RAMMSTEIN #Groningen #Grunn #StadsparkGroningen ???????? pic.twitter.com/NcRLrpaiSn— Marcel Kok (@MarcelKokBeilen) July 7, 2023 Rammstein was geweldig #rammstein #groningen #stadspark pic.twitter.com/GvGkasaK18— ikke (@eveneenandere) July 7, 2023 Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zwarte Cross: Frans Bauer zingt Rammstein (video) Bekijk deze video » Rammstein mag van Groningen drie decibel boven de geluidsnorm spelen (video) Bekijk deze video » Kort geding tegen Groningen vanwege concerten Rammstein in Stadspark Bekijk deze video »
Muziek :
Vrijdag 7 juli 2023 om 10:41

Bekijk in de Shownieuws-video hierboven: wie is omstreden band Rammstein nou precies?

Rammstein stond donderdagavond toch met een liveoptreden in Stadspark in Groningen. De rechter moest er zelfs aan de pas komen in verband met de dreiging van geluidsoverlast en het vuurwerk, maar uiteindelijk mocht het allemaal doorgaan en ging het spreekwoordelijke dak er toch af. Daarbij was er vooraf heel wat ophef gezien de beschuldigingen van seksueel wangedrag aan het adres van zanger Till Lindeman. Maar het lijkt erop dat dit alles de pret voor de fans van de Duitse metalband niet mocht drukken…

Bekijk de beelden van het concert van Rammstein in Groningen hieronder.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's