Schokkend nieuws in special B&B vol liefde: Fenna woont niet meer bij Martijn

Schokkend nieuws in special B&B vol liefde: Fenna woont niet meer bij Martijn

Schokkend nieuws in special <em>B&amp;B vol liefde</em>: Fenna woont niet meer bij Martijn Bekijk in de video hierboven: Fenna en Martijn kondigden vorig jaar nog aan dat ze samenwoonden. Vrijdagavond (7 juli) kun je kijken naar de special B&B vol liefde: hoe is het nu met? Oud-deelnemers geven een update over hun liefdesleven, want nadat we vorig jaar alle datingavonturen hebben gevolgd willen we natuurlijk weten hoe het nu een jaar later met ze gaat. Onder anderen Martijn en Fenna vertellen hun verhaal, inclusief een plottwist. ‘De plek is niet mijn plek’Art Rooijakkers gaat langs bij het stel in Portugal, waar Martijn een B&B runt. Maar hij is er even stil van als ze meer vertellen over hun huidige situatie. Fenna onthult namelijk dat zij niet meer bij Martijn woont, eerder betrokken ze nog samen een appartement. “De plek is niet mijn plek.” Inmiddels woont ze in de Algarve. Hoe het nu met hun liefde zit, vertellen ze in B&B vol liefde: hoe is het nu met? De special B&B vol liefde: hoe is het nu met? is vrijdag 7 juli om 20.30 uur te zien op RTL4. Vanaf 10 juli is het nieuwe seizoen van B&B vol liefde elke werkdag te zien bij RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Promo B&B Vol Liefde seizoen 3: dit zijn de nieuwe bed & breakfast-eigenaren Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? Astrid geëmotioneerd door verhaal Harm Jan Bekijk deze video » Klassieker B&B vol liefde: Natasja schrikt als Menno zijn shirt uittrekt Bekijk deze video »
TV :
Schokkend nieuws in special B&B vol liefde: Fenna woont niet meer bij Martijn
Vrijdag 7 juli 2023 om 14:55

Bekijk in de video hierboven: Fenna en Martijn kondigden vorig jaar nog aan dat ze samenwoonden.

Vrijdagavond (7 juli) kun je kijken naar de special B&B vol liefde: hoe is het nu met? Oud-deelnemers geven een update over hun liefdesleven, want nadat we vorig jaar alle datingavonturen hebben gevolgd willen we natuurlijk weten hoe het nu een jaar later met ze gaat. Onder anderen Martijn en Fenna vertellen hun verhaal, inclusief een plottwist.

‘De plek is niet mijn plek’
Art Rooijakkers gaat langs bij het stel in Portugal, waar Martijn een B&B runt. Maar hij is er even stil van als ze meer vertellen over hun huidige situatie. Fenna onthult namelijk dat zij niet meer bij Martijn woont, eerder betrokken ze nog samen een appartement. “De plek is niet mijn plek.” Inmiddels woont ze in de Algarve. Hoe het nu met hun liefde zit, vertellen ze in B&B vol liefde: hoe is het nu met?

De special B&B vol liefde: hoe is het nu met? is vrijdag 7 juli om 20.30 uur te zien op RTL4. Vanaf 10 juli is het nieuwe seizoen van B&B vol liefde elke werkdag te zien bij RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's