B&B Vol Liefde: waarom vieren Martijn en Fenna oud & nieuw niet samen?

B&B Vol Liefde: waarom vieren Martijn en Fenna oud & nieuw niet samen?

Friday 23 December 2022 om 14:30

Fenna en Martijn ontmoetten elkaar afgelopen jaar in het programma B&B Vol Liefde, en ze laten weten dat ze nog steeds dolgelukkig zijn met elkaar. Ze wonen samen in Portugal, aangezien Martijn daar een bed and breakfast runt. En ze gaan dit jaar voor het eerst samen Kerst vieren. Alleen vertellen de twee dat ze met oud en nieuw niet samen kunnen zijn. Fenna gaat naar vriendinnen in Brabant terwijl Martijn in Portugal moet blijven…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: waarom vieren Martijn en Fenna oud &amp; nieuw niet samen? Fenna en Martijn ontmoetten elkaar afgelopen jaar in het programma B&B Vol Liefde, en ze laten weten dat ze nog steeds dolgelukkig zijn met elkaar. Ze wonen samen in Portugal, aangezien Martijn daar een bed and breakfast runt. En ze gaan dit jaar voor het eerst samen Kerst vieren. Alleen vertellen de twee dat ze met oud en nieuw niet samen kunnen zijn. Fenna gaat naar vriendinnen in Brabant terwijl Martijn in Portugal moet blijven… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Zien: Denise van B&B Vol Liefde zet Spaanse bed & breakfast te koop Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Martijn en Fenna wonen nu samen in Portugal Bekijk deze video »
Entertainment :
B&B Vol Liefde: waarom vieren Martijn en Fenna oud & nieuw niet samen?

Actuele video's

Meer actuele video's