The Talent Scouts: Annika maakt indruk met eigen versie Bohemian Rhapsody

The Talent Scouts: Annika maakt indruk met eigen versie Bohemian Rhapsody

<em>The Talent Scouts</em>: Annika maakt indruk met eigen versie <em>Bohemian Rhapsody</em> Bekijk in de video hierboven de promo van The Talent Scouts Vanaf zaterdag 8 juli kun je kijken naar de nieuwe talentenjacht The Talent Scouts. Deze keer moeten de scouts ervoor zorgen dat de beste zangers en zangeressen in hun team komen, en hierbij speelt geld een rol. Met de knaken kunnen ze de act verbeteren en zo wellicht uiteindelijk een topartiest creëren en de winst in de wacht slepen. Morgen zie je hoe Annika auditie doet met haar eigen versie van Bohemian Rhapsody, en het lijkt erop dat de juryleden behoorlijk onder de indruk zijn. Bekijk beelden van de auditie van Annika in The Talent Scouts hieronder. The Talent Scouts is vanaf zaterdag 8 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Eerste beelden The Talent Scouts: Angela Groothuizen biedt deelnemer 5000 euro Bekijk deze video » Angela Groothuizen over The Talent Scouts: "Ze nemen geen enkel risico" (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: Rob Goossens is geen fan van 'vierogenprincipe' bij talentenjachten Bekijk deze video »
TV :
The Talent Scouts: Annika maakt indruk met eigen versie Bohemian Rhapsody
Vrijdag 7 juli 2023 om 15:29

Bekijk in de video hierboven de promo van The Talent Scouts

Vanaf zaterdag 8 juli kun je kijken naar de nieuwe talentenjacht The Talent Scouts. Deze keer moeten de scouts ervoor zorgen dat de beste zangers en zangeressen in hun team komen, en hierbij speelt geld een rol. Met de knaken kunnen ze de act verbeteren en zo wellicht uiteindelijk een topartiest creëren en de winst in de wacht slepen. Morgen zie je hoe Annika auditie doet met haar eigen versie van Bohemian Rhapsody, en het lijkt erop dat de juryleden behoorlijk onder de indruk zijn.

Bekijk beelden van de auditie van Annika in The Talent Scouts hieronder.

The Talent Scouts is vanaf zaterdag 8 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's