Eerste beelden The Talent Scouts: Angela Groothuizen biedt deelnemer 5000 euro

Eerste beelden The Talent Scouts: Angela Groothuizen biedt deelnemer 5000 euro

Donderdag 29 juni 2023 om 16:18

SBS6 komt deze zomer met een nieuwe talentenjacht. In The Talent Scouts gaan scouts Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, Flemming en Donnie de strijd met elkaar aan om de beste zangtalenten aan zich te binden.

Tekst gaat verder onder de video.

Eerste beelden <em>The Talent Scouts</em>: Angela Groothuizen biedt deelnemer <em>5000 euro</em> SBS6 komt deze zomer met een nieuwe talentenjacht. In The Talent Scouts gaan scouts Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, Flemming en Donnie de strijd met elkaar aan om de beste zangtalenten aan zich te binden. Tekst gaat verder onder de video. Talent ScoutsHet winnende zangtalent wint een prijs money can’t buy: een optreden op Pinkpop en daarbij een bedrag van 25.000 euro om te besteden aan de perfecte performance. Een betere kickstart voor een muziekcarrière bestaat niet. The Talent Scouts wordt gepresenteerd door Kalvijn en is vanaf 8 juli om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf zaterdag 8 juli is The Talent Scout wekelijks te zien op SBS6 om 20.30 uur. Je kunt dan de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scout zien bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Beyoncé treedt op in Amsterdam: fans hopen op verschijning dochter Blue Ivy Bekijk deze video » Bekijk de promo van SBS6' nieuwe talentenjacht The Talent Scouts Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden The Talent Scouts: Angela Groothuizen biedt deelnemer 5000 euro

Talent Scouts
Het winnende zangtalent wint een prijs money can’t buy: een optreden op Pinkpop en daarbij een bedrag van 25.000 euro om te besteden aan de perfecte performance. Een betere kickstart voor een muziekcarrière bestaat niet. The Talent Scouts wordt gepresenteerd door Kalvijn en is vanaf 8 juli om 20.30 uur te zien op SBS6.

Vanaf zaterdag 8 juli is The Talent Scout wekelijks te zien op SBS6 om 20.30 uur. Je kunt dan de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scout zien bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's