Zondag in Ik Ga op Reis en Neem Mee: Haye is diep onder de indruk van Kelly's billen

Zondag in Ik Ga op Reis en Neem Mee: Haye is diep onder de indruk van Kelly's billen

Zondag in <em>Ik Ga op Reis en Neem Mee</em>: Haye is diep onder de indruk van <em>Kelly's billen</em> Vanavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Ik Ga op Reis en Neem Mee. Single Nigel kiest met wie hij verder reist en dus ook wie naar huis moet. Diana schrikt van een drastisch besluit van date Corne en single Haye is onder de indruk van de billenpartij van date Kelly. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Haye en KellyFitnessfanaten Haye en Kelly brengen samen wat tijd door in de sportschool, en tijdens de work-out lijkt er iets te ontstaan tussen de singles: "Die kont van jou is goed getraind, dat zie ik wel, die is goed bol!" Kelly lijkt de hele situatie een beetje ongemakkelijk te vinden, maar besluit toch het compliment te accepteren. Ik ga op reis en neem mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Ik ga op reis en neem mee gemist? "Gyros is toch vlees" Bekijk deze video » Zien! Ik ga op reis en neem mee; je moeder?! Bekijk deze video »
TV :
Zondag in Ik Ga op Reis en Neem Mee: Haye is diep onder de indruk van Kelly's billen

Vanavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Ik Ga op Reis en Neem Mee. Single Nigel kiest met wie hij verder reist en dus ook wie naar huis moet. Diana schrikt van een drastisch besluit van date Corne en single Haye is onder de indruk van de billenpartij van date Kelly.

Tekst gaat verder onder de video.

Haye en Kelly
Fitnessfanaten Haye en Kelly brengen samen wat tijd door in de sportschool, en tijdens de work-out lijkt er iets te ontstaan tussen de singles: "Die kont van jou is goed getraind, dat zie ik wel, die is goed bol!" Kelly lijkt de hele situatie een beetje ongemakkelijk te vinden, maar besluit toch het compliment te accepteren.

Ik ga op reis en neem mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's