Zien! Ik ga op reis en neem mee; je moeder?!

Zien! Ik ga op reis en neem mee; je moeder?!

Zien! <em>Ik ga op reis en neem mee</em>; je moeder?! Zie boven een fragment uit Shownieuws waarin Patty Brard op date gaat met twee deelnemers aan het nieuwe datingprogramma Ik ga op reis en neem mee Ik ga op reis en neem mee gemist? Vanavond op SBS6 om 20:30 uur een herhaling van de eerste aflevering van dit nieuwe datingprogramma. 'Ons moeder'Haye neemt twee mooie vrouwen mee naar Griekenland én zijn moeder. Althans, voordat ze gedrieën in het vliegtuig stappen wil Haye nog even 'ons moeder' bellen. Een van de dames gelooft haar oren niet: "Wie gaan we bellen?!" Bekijk het fragment uit Ik ga op reis en neem mee hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Ik ga op reis en neem mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.Bekijk ook Ik ga op reis en neem mee: bekijk hier eerste beelden van nieuwe datingshow Bekijk deze video » Vanavond in Ik ga op reis en neem mee: ongemakkelijke ontmoeting tussen Lars en Corné Bekijk deze video » Ik ga op reis en neem mee gemist? "Gyros is toch vlees" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zie boven een fragment uit Shownieuws waarin Patty Brard op date gaat met twee deelnemers aan het nieuwe datingprogramma Ik ga op reis en neem mee

Ik ga op reis en neem mee gemist? Vanavond op SBS6 om 20:30 uur een herhaling van de eerste aflevering van dit nieuwe datingprogramma.

'Ons moeder'
Haye neemt twee mooie vrouwen mee naar Griekenland én zijn moeder. Althans, voordat ze gedrieën in het vliegtuig stappen wil Haye nog even 'ons moeder' bellen. Een van de dames gelooft haar oren niet: "Wie gaan we bellen?!"

Bekijk het fragment uit Ik ga op reis en neem mee hieronder.

Ik ga op reis en neem mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's