Weerbericht maandag: zonnige perioden met droog weer en matige wind

Weerbericht maandag: zonnige perioden met droog weer en matige wind

Weerbericht <em>maandag</em>: zonnige perioden met <em>droog weer</em> en matige wind Morgenochtend kunnen we genieten van zonnige perioden en blijft het op de meeste plaatsen droog. De wind zal toenemen naar matig en waaien uit het westen. In de loop van morgenmiddag zullen zon en wolken elkaar afwisselen. Hoewel er in het oosten en noordoosten nog een lichte bui mogelijk is, blijft het elders overwegend droog. De temperatuur varieert van 20°C op de wadden tot 26°C in het zuidoosten. Bekijk ook Wateroverlast en files: Nederland gaat gebukt onder code oranje Bekijk deze video » Video: streekbus Groningen strandt boven sloot na ontwijken omgewaaide boom Bekijk deze video » Bekijk hieronder het weerbericht van Weer.nl en bekijk direct hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Weerbericht weekend: veel zon en tropische temperaturen (video) Bekijk deze video » Zien: teleurgestelde bezoekers Bospop en Awakenings na afgelasting vanwege noodweer Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Morgenochtend kunnen we genieten van zonnige perioden en blijft het op de meeste plaatsen droog. De wind zal toenemen naar matig en waaien uit het westen. In de loop van morgenmiddag zullen zon en wolken elkaar afwisselen. Hoewel er in het oosten en noordoosten nog een lichte bui mogelijk is, blijft het elders overwegend droog. De temperatuur varieert van 20°C op de wadden tot 26°C in het zuidoosten.

Bekijk hieronder het weerbericht van Weer.nl en bekijk direct hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV