Video: streekbus Groningen strandt boven sloot na ontwijken omgewaaide boom

Video: streekbus Groningen strandt boven sloot na ontwijken omgewaaide boom

Een streekbus in Groningen is woensdag boven een sloot blijven steken omdat het vervoersmiddel een omgewaaide boom probeerde te ontwijken.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>streekbus Groningen</em> strandt boven <em>sloot</em> na ontwijken omgewaaide boom Een streekbus in Groningen is woensdag boven een sloot blijven steken omdat het vervoersmiddel een omgewaaide boom probeerde te ontwijken. Tekst gaat verder onder de video. HandhaversHandhavers probeerden de bus door de berm over het naastgelegen fietspad te leiden, maar dit plan bleek te ambitieus te zijn. Helaas hadden zij over het hoofd gezien dat er een sloot lag tussen de Norgerweg en het fietspad, zoals gemeld door een videocorrespondent ter plaatse. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Vrouw in Breda zwaargewond door omvallende boom (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Schokkend ongeluk Enschede: auto ramt lantaarnpaal en rijdt tankstation binnen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: streekbus Groningen strandt boven sloot na ontwijken omgewaaide boom

Handhavers
Handhavers probeerden de bus door de berm over het naastgelegen fietspad te leiden, maar dit plan bleek te ambitieus te zijn. Helaas hadden zij over het hoofd gezien dat er een sloot lag tussen de Norgerweg en het fietspad, zoals gemeld door een videocorrespondent ter plaatse.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's