Rolf Sanchez over relatiebreuk met Sophie : "Ik ben waar ik wil zijn" (video)

Rolf Sanchez over relatiebreuk met Sophie : "Ik ben waar ik wil zijn" (video)

André Hazes sluit De Amsterdamse Zomer spetterend af, bekijk de beelden

Bekijk hierboven een video van Shownieuws over de relatiebreuk van Rolf Sanchez en zijn ex Sophie

Afgelopen weekend stond Rolf Sanchez op het podium van De Amsterdamse Zomer. RTL Boulevard vond het al een tijdje stil rondom Rolf na de break-up met zijn vriendin Sophie, dus zij spraken met hem over deze roerige periode. Bekijk het fragment in de RTL-video hieronder.

Mediteren
Rolf heeft de roerige tijd achter zich gelaten en straalt weer: "Het gaat nu oprecht goed met me. Ik heb mezelf goed leren kennen. Ik ben op het punt waar ik wil zijn", laat hij trots weten. Hij heeft veel gemediteerd.

<em>Rolf Sanchez</em> over relatiebreuk met Sophie : &quot;Ik ben waar ik wil zijn&quot; (video) André Hazes sluit De Amsterdamse Zomer spetterend af, bekijk de beelden Bekijk hierboven een video van Shownieuws over de relatiebreuk van Rolf Sanchez en zijn ex Sophie Afgelopen weekend stond Rolf Sanchez op het podium van De Amsterdamse Zomer. RTL Boulevard vond het al een tijdje stil rondom Rolf na de break-up met zijn vriendin Sophie, dus zij spraken met hem over deze roerige periode. Bekijk het fragment in de RTL-video hieronder. MediterenRolf heeft de roerige tijd achter zich gelaten en straalt weer: "Het gaat nu oprecht goed met me. Ik heb mezelf goed leren kennen. Ik ben op het punt waar ik wil zijn", laat hij trots weten. Hij heeft veel gemediteerd. Bekijk ook Bas en Nicolette reageren op abrupt Hazes-einde De Amsterdamse Zomer (video) Bekijk deze video » Bizarre beelden: Harry Styles geraakt in oog door voorwerp fan uit publiek Bekijk deze video »
TV :
Rolf Sanchez over relatiebreuk met Sophie : "Ik ben waar ik wil zijn" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV