Bizarre beelden: Harry Styles geraakt in oog door voorwerp fan uit publiek

Bizarre beelden: Harry Styles geraakt in oog door voorwerp fan uit publiek

Zondag 9 juli 2023 om 16:29

Harry Styles werd zaterdagavond tijdens een concert in Wenen getroffen in zijn oog door een voorwerp dat een fan het podium op gooide. Op zondag werden de beelden waarin de zanger op het podium naar zijn oog grijpt veelvuldig gedeeld op sociale media.

Tekst gaat verder onder de video.

Bizarre beelden: <em>Harry Styles</em> geraakt in <em>oog</em> door voorwerp <em>fan</em> uit publiek Harry Styles werd zaterdagavond tijdens een concert in Wenen getroffen in zijn oog door een voorwerp dat een fan het podium op gooide. Op zondag werden de beelden waarin de zanger op het podium naar zijn oog grijpt veelvuldig gedeeld op sociale media. Tekst gaat verder onder de video. Harry StylesHet is nog niet duidelijk wat precies Harry's oog heeft geraakt en of er schade is ontstaan. Tijdens het incident onderbrak de zanger even zijn lied om te reageren op wat er gebeurde. Het is opvallend dat er de afgelopen maanden een verontrustende toename lijkt te zijn van incidenten waarbij artiesten op het podium worden geraakt door objecten. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zoon André Rieu over concertreeks Vrijthof: 'Hier tourt de hele wereld naar ons toe' Bekijk deze video » De Amsterdamse Zomer is afgetrapt:'Staat garant voor feest' (video) Bekijk deze video »
Viral :

Harry Styles
Het is nog niet duidelijk wat precies Harry's oog heeft geraakt en of er schade is ontstaan. Tijdens het incident onderbrak de zanger even zijn lied om te reageren op wat er gebeurde. Het is opvallend dat er de afgelopen maanden een verontrustende toename lijkt te zijn van incidenten waarbij artiesten op het podium worden geraakt door objecten.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's