B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf maandag 10 juli is het zover, dan kun je in B&B vol liefde zien hoe Nederlandse B&B-eigenaren in het buitenland op zoek gaan naar een nieuwe liefde. In het derde seizoen gaan acht nieuwe singles het liefdesavontuur aan. Wie vindt de liefde?Het gaat om acht Nederlanders die in het buitenland werken en wonen en graag hun leven zouden delen met een partner. In het buitenland is het niet altijd makkelijk om een nieuwe liefde te vinden, en daarbij runnen ze ook nog eens een eigen bed & breakfast. Ze genieten van het leven, maar toch mist er nog een belangrijk element in hun leven: de liefde. In B&B vol liefde hopen ze een nieuwe liefde te vinden, daarom komen geïnteresseerde vrijgezellen logeren. B&B-eigenaren in Thailand en ZwedenDeze keer gaan deze ondernemers het avontuur aan: Bram (Zweden), Debbie (Spanje), Joy (Spanje), Leendert (België), Marian (Portugal), Martijn (Thailand), Petri (Frankrijk) en Walter (Frankrijk). Verschillende singles komen logeren om de B&B-eigenaren beter te leren kennen. Dan vinden er keuzemomenten plaats: wie worden zonder pardon naar huis gestuurd? En wie mag blijven? Wie wordt verliefd, en ziet het ook nog eens zitten om voor deze partner te emigreren? Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen B&B vol liefde start 10 juli: 'Ik vind het hartstikke spannend!' Bekijk deze video » B&B vol liefde: vriendinnen Claudia en Anne richten hun pijlen op Walter Bekijk deze video »
Uitzending :
B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 10 July 2023 om 21:56

Vanaf maandag 10 juli is het zover, dan kun je in B&B vol liefde zien hoe Nederlandse B&B-eigenaren in het buitenland op zoek gaan naar een nieuwe liefde. In het derde seizoen gaan acht nieuwe singles het liefdesavontuur aan.

Wie vindt de liefde?
Het gaat om acht Nederlanders die in het buitenland werken en wonen en graag hun leven zouden delen met een partner. In het buitenland is het niet altijd makkelijk om een nieuwe liefde te vinden, en daarbij runnen ze ook nog eens een eigen bed & breakfast. Ze genieten van het leven, maar toch mist er nog een belangrijk element in hun leven: de liefde. In B&B vol liefde hopen ze een nieuwe liefde te vinden, daarom komen geïnteresseerde vrijgezellen logeren.

B&B-eigenaren in Thailand en Zweden
Deze keer gaan deze ondernemers het avontuur aan: Bram (Zweden), Debbie (Spanje), Joy (Spanje), Leendert (België), Marian (Portugal), Martijn (Thailand), Petri (Frankrijk) en Walter (Frankrijk). Verschillende singles komen logeren om de B&B-eigenaren beter te leren kennen. Dan vinden er keuzemomenten plaats: wie worden zonder pardon naar huis gestuurd? En wie mag blijven? Wie wordt verliefd, en ziet het ook nog eens zitten om voor deze partner te emigreren?

Bekijk hier alle video's en artikelen van B&B Vol liefde

Actuele video's

Meer actuele video's