B&B vol liefde: vriendinnen Claudia en Anne richten hun pijlen op Walter

B&B vol liefde: vriendinnen Claudia en Anne richten hun pijlen op Walter

Maandag 10 juli 2023 om 15:05

Bekijk hier de deelnemers van B&B vol liefde 2023

Walter is in B&B vol liefde op zoek naar een nieuwe partner en wellicht vindt hij dat al snel. Niet één, maar twee single dames zijn onderweg naar de B&B-eigenaar. Claudia en Anne zijn vriendinnen en bleken zonder dat ze het van elkaar wisten zich allebei te hebben aangemeld om te daten met Walter. “Misschien kiest ‘ie ons allebei wel”, aldus Claudia. “Dan gaan we sandwichen”, zo doet Anne er een schepje bovenop. Ze zijn onderweg met de auto en gaan hun best doen om het hart van Walter te veroveren, zal hun vriendschap dit liefdesavontuur overleven?

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf maandag 10 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B vol liefde</em>: vriendinnen Claudia en Anne richten hun pijlen op Walter Bekijk hier de deelnemers van B&B vol liefde 2023 Walter is in B&B vol liefde op zoek naar een nieuwe partner en wellicht vindt hij dat al snel. Niet één, maar twee single dames zijn onderweg naar de B&B-eigenaar. Claudia en Anne zijn vriendinnen en bleken zonder dat ze het van elkaar wisten zich allebei te hebben aangemeld om te daten met Walter. “Misschien kiest ‘ie ons allebei wel”, aldus Claudia. “Dan gaan we sandwichen”, zo doet Anne er een schepje bovenop. Ze zijn onderweg met de auto en gaan hun best doen om het hart van Walter te veroveren, zal hun vriendschap dit liefdesavontuur overleven? Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf maandag 10 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen B&B vol liefde start 10 juli: 'Ik vind het hartstikke spannend!' Bekijk deze video » Schokkend nieuws in special B&B vol liefde: Fenna woont niet meer bij Martijn Bekijk deze video » Art Rooijakkers verklapt over nieuw seizoen B&B Vol Liefde: 'Veel spanning' (video) Bekijk deze video »
TV :
B&B vol liefde: vriendinnen Claudia en Anne richten hun pijlen op Walter

Actuele video's

Meer actuele video's