Nieuw seizoen B&B vol liefde start 10 juli: 'Ik vind het hartstikke spannend!'

Nieuw seizoen B&B vol liefde start 10 juli: 'Ik vind het hartstikke spannend!'

Nieuw seizoen <em>B&amp;B vol liefde</em> start 10 juli: 'Ik vind het hartstikke spannend!' Bekijk hier de deelnemers van B&B vol liefde 2023 Nog een weekje geduld en dan kun je kijken naar het gloednieuwe derde seizoen van B&B vol liefde. Verschillende B&B-eigenaren in het buitenland krijgen singles te logeren om te ontdekken of hier een nieuwe liefde tussen zit. In de eerste beelden is te zien dat sommigen veel zin hebben in het avontuur, een ander vindt het ‘hartstikke spannend!’ Er zijn innige omhelzingen, maar er is ook kritiek op de kamer… Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van B&B vol liefde hieronder. Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf maandag 10 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) B&B vol liefde, de aftrap: Joy heeft aan aandacht geen gebrek Bekijk deze video » B&B vol liefde, de aftrap: Michiel ontdekte na huwelijk dat hij biseksueel is Bekijk deze video » Promo B&B Vol Liefde seizoen 3: dit zijn de nieuwe bed & breakfast-eigenaren Bekijk deze video »
Maandag 3 juli 2023 om 14:33

Bekijk hier de deelnemers van B&B vol liefde 2023

Nog een weekje geduld en dan kun je kijken naar het gloednieuwe derde seizoen van B&B vol liefde. Verschillende B&B-eigenaren in het buitenland krijgen singles te logeren om te ontdekken of hier een nieuwe liefde tussen zit. In de eerste beelden is te zien dat sommigen veel zin hebben in het avontuur, een ander vindt het ‘hartstikke spannend!’ Er zijn innige omhelzingen, maar er is ook kritiek op de kamer…

Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van B&B vol liefde hieronder.

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf maandag 10 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's