Tim Douwsma en vriendin verliefd op tweede zoontje Vinz, bekijk de beelden

Tim Douwsma en vriendin verliefd op tweede zoontje Vinz, bekijk de beelden

<em>Tim Douwsma</em> en vriendin verliefd op tweede zoontje <em>Vinz</em>, bekijk de beelden Op 31 maart maakte Tim Douwsma bekend opnieuw vader te worden. En nu is het zover. Hij heeft samen met zijn vriendin Elske een gezin van vier! Zijn tweede zoontje Vinz is geboren. Shownieuws heeft het erover. Trotse broer"Wow! Wat zijn we trots!", zo schrijft het koppel op Instagram. "Je kon niet langer wachten, dus je bent eerder als verwacht. Vinz Douwsma 6-7. Wat doe je het goed! Ook Dez kon niet wachten om trotse grote broer te worden. Daar ben je dan, Lieve Vinz! Wat houden wij van jou! We zijn inmiddels weer thuis en mem maakt het ook goed. Trotse heit!" Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Tim Douwsma wordt opnieuw vader: 'Een zomerbaby, ontzettend leuk' (video) Bekijk deze video » Tim Douwsma en broertje Rick zingen duet 'Trots Op Jou' (Koffietijd) Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 11 juli 2023 om 10:25

Op 31 maart maakte Tim Douwsma bekend opnieuw vader te worden. En nu is het zover. Hij heeft samen met zijn vriendin Elske een gezin van vier! Zijn tweede zoontje Vinz is geboren. Shownieuws heeft het erover.

Trotse broer
"Wow! Wat zijn we trots!", zo schrijft het koppel op Instagram. "Je kon niet langer wachten, dus je bent eerder als verwacht. Vinz Douwsma 6-7. Wat doe je het goed! Ook Dez kon niet wachten om trotse grote broer te worden. Daar ben je dan, Lieve Vinz! Wat houden wij van jou! We zijn inmiddels weer thuis en mem maakt het ook goed. Trotse heit!"

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's