Heftige discussie Rutger Castricum en Raven van Dorst over de wolf in De Oranjezomer (video)

Heftige discussie Rutger Castricum en Raven van Dorst over de wolf in De Oranjezomer (video)

Woensdag 12 juli 2023 om 09:33

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Heftige discussie <em>Rutger Castricum</em> en Raven van Dorst over de wolf in <em>De Oranjezomer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Raven van Dorst en Rutger Castricum discussiëren in De Oranjezomer over de wolf in Nederland. 'Wij zijn gevaarlijk voor de wolf, de wolf niet voor ons.' WolfVolgens Raven van Dorst is het niet de oplossing voor het 'wolvenprobleem' om ze maar gewoon af te schieten, zo als de PVV in Limburg voorstelt. Raven stelt dat mensen juist een gevaar zijn voor dieren en niet andersom. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Raven van Dorst en Rutger Castricum discussiëren in De Oranjezomer over de wolf in Nederland. 'Wij zijn gevaarlijk voor de wolf, de wolf niet voor ons.'

Wolf
Volgens Raven van Dorst is het niet de oplossing voor het 'wolvenprobleem' om ze maar gewoon af te schieten, zo als de PVV in Limburg voorstelt. Raven stelt dat mensen juist een gevaar zijn voor dieren en niet andersom.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's