De Oranjezomer met presentatrice Hélène Hendriks en diverse gasten over sport en actualiteit gemist? | Gids.tv

De Oranjezomer met presentatrice Hélène Hendriks en diverse gasten over sport en actualiteit gemist?
Amusement

SBS 6
2023-07-11 21:31:00
Actueel

Uitzending van De Oranjezomer gemist? Het is zomer en er staat weer een mooi aantal sportevenementen op het programma. Daarom kun je elke werkdag weer kijken naar De Oranjezomer bij SBS6. Maar deze talkshow richt zich op meer dan alleen sport…

Wie zijn de vaste gasten?
De presentatie van De Oranjezomer is in handen van Hélène Hendriks. Vanaf het Kasteelplein in Breda ontvangt zij verschillende gasten om het actuele (sport)nieuws te bespreken. Verder staat hier opnieuw de ‘aanschuifbar’. Verschillende bekende mensen nemen hieraan plaats, zoals Roxane Knetemann, Leontien van Moorsel en Pieter Cobelens. Ook is er elke week een vaste gast, waaronder Özcan Akyol, Rutger Castricum, Fidan Ekiz en Youri Mulder.

Youri Mulder, Noah Vahle en Estavana Polman
Vanaf 24 juli neemt Youri een week lang al het nieuws door en zo treedt hij in de bekende voetsporen van zijn vader Jan Mulder. Ook schuiven onder anderen Estavana Polman, Merel Ek, Raymond Mens, Raven van Dorst, Sam Hagens, Jan de Hoop, Frank Evenblij, Filemon Wesselink, Ben van der Burg en Bas Nijhuis aan. Verslaggeefster Noa Vahle doet regelmatig haar verhaal in de talkshow vanaf verschillende locaties en neemt zo nu en dan ook plaats aan de bar. Grote sportevenementen zoals de Tour de France, Wimbledon, het WK voetbal voor vrouwen en Formule 1 komen zeker aan bod, maar er wordt ook genoeg gesproken over het nieuws van de dag.

Bekijk deze aflevering van De Oranjezomer hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Oranjezomer

De Oranjezomer video's

De Oranjezomer TV-Nieuws