Update over Edwin van der Sar: nog altijd op intensive care (video)

Update over Edwin van der Sar: nog altijd op intensive care (video)

Woensdag 12 juli 2023 om 12:16

Update over <em>Edwin van der Sar</em>: nog altijd op intensive care (video) Voormalig Ajax-directeur Edwin van der Sar ligt nog altijd op de afdeling intensive care van een ziekenhuis in Kroatië. De situatie van de oud-doelman is stabiel, hij verkeert niet in levensgevaar. AanspreekbaarEdwin werd vrijdag tijdens zijn vakantie met spoed naar een ziekenhuis vervoerd vanwege een bloeding bij de hersenen. 'Elke keer dat we hem mogen bezoeken, is hij goed aanspreekbaar,' aldus zijn vrouw Annemarie van der Sar. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bizarre beelden: Harry Styles geraakt in oog door voorwerp fan uit publiek Bekijk deze video » Zien: Gerard Joling aangevallen door hond! (Video) Bekijk deze video » Bankzitters willen naar het Eurovisie Songfestival: 'Wij kunnen winnen' (video) Bekijk deze video » Guido den Aantrekker over BeReal Jesse Klaver: 'Politiek is voor lelijke mensen' (video) Bekijk deze video »
TV :

Voormalig Ajax-directeur Edwin van der Sar ligt nog altijd op de afdeling intensive care van een ziekenhuis in Kroatië. De situatie van de oud-doelman is stabiel, hij verkeert niet in levensgevaar.

Aanspreekbaar
Edwin werd vrijdag tijdens zijn vakantie met spoed naar een ziekenhuis vervoerd vanwege een bloeding bij de hersenen. 'Elke keer dat we hem mogen bezoeken, is hij goed aanspreekbaar,' aldus zijn vrouw Annemarie van der Sar.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's