RTL Boulevard gemist? Bloedsporen Xavier Durlinger gevonden in rugzak verdachte

RTL Boulevard gemist? Bloedsporen Xavier Durlinger gevonden in rugzak verdachte

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Bloedsporen <em>Xavier Durlinger</em> gevonden in rugzak verdachte Na meer dan een jaar van wachten vond vandaag eindelijk een zitting plaats in de zaak van Xavier Durlinger. De destijds 19-jarige jongen werd vorig jaar mei om het leven gebracht en zijn lichaam werd gevonden in een bos in Sittard. Justitie heeft de 23-jarige Merlijn C. aangemerkt als hoofdverdachte in deze zaak. Het Openbaar Ministerie beweert voldoende bewijs te hebben om de verdachte in hechtenis te houden, maar er blijven nog veel onbeantwoorde vragen bestaan rond deze tragische gebeurtenis. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Bloedsporen Xavier Durlinger gevonden in rugzak verdachte
Woensdag 12 juli 2023 om 21:16

Na meer dan een jaar van wachten vond vandaag eindelijk een zitting plaats in de zaak van Xavier Durlinger. De destijds 19-jarige jongen werd vorig jaar mei om het leven gebracht en zijn lichaam werd gevonden in een bos in Sittard. Justitie heeft de 23-jarige Merlijn C. aangemerkt als hoofdverdachte in deze zaak. Het Openbaar Ministerie beweert voldoende bewijs te hebben om de verdachte in hechtenis te houden, maar er blijven nog veel onbeantwoorde vragen bestaan rond deze tragische gebeurtenis.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's