Zien: Rutger Castricum en PowNed-maatjes hebben Dilan Yesilgoz ontdekt (De Oranjezomer)

Zien: Rutger Castricum en PowNed-maatjes hebben Dilan Yesilgoz ontdekt (De Oranjezomer)

Zien: <em>Rutger Castricum</em> en PowNed-maatjes hebben <em>Dilan Yesilgoz</em> ontdekt (<em>De Oranjezomer</em>) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Rutger Castricum kent Dilan Yesilgoz heel erg goed en beweert in De Oranjezomer haar zelfs te hebben ontdekt. Sterker nog, hij voorspelde destijds al, nadat ze haar voor het programma Studio PowNed hadden uitgenodigd, haar minister-president te maken. En warempel, Dilan stelde zich woensdag kandidaat als leider van de VVD dus wie weet wat er gaat gebeuren. ErkenningOm zijn bewering te staven, zien we beelden van Dilan Yesilgoz in een aflevering van Studio PowNed onder leiding van een toen nog wat vollere Rutger. Vervolgens gaat Raymond Mens naadloos door over Dilans liefde voor Amerika. Dat gaat Rutger te snel, hij wil graag erkenning voor zijn inzicht en vertelt verder over al die andere mensen die hij en z'n PowNedmaatjes groot hebben gemaakt... Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Donderdag 13 juli 2023 om 10:17

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Rutger Castricum kent Dilan Yesilgoz heel erg goed en beweert in De Oranjezomer haar zelfs te hebben ontdekt. Sterker nog, hij voorspelde destijds al, nadat ze haar voor het programma Studio PowNed hadden uitgenodigd, haar minister-president te maken. En warempel, Dilan stelde zich woensdag kandidaat als leider van de VVD dus wie weet wat er gaat gebeuren.

Erkenning
Om zijn bewering te staven, zien we beelden van Dilan Yesilgoz in een aflevering van Studio PowNed onder leiding van een toen nog wat vollere Rutger. Vervolgens gaat Raymond Mens naadloos door over Dilans liefde voor Amerika. Dat gaat Rutger te snel, hij wil graag erkenning voor zijn inzicht en vertelt verder over al die andere mensen die hij en z'n PowNedmaatjes groot hebben gemaakt...

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's