Moeder van overleden Mateusz na arrestatie met taser roept getuigen op zich te melden (HvNL)

Moeder van overleden Mateusz na arrestatie met taser roept getuigen op zich te melden (HvNL)

Moeder van overleden <em>Mateusz</em> na arrestatie met <em>taser</em> roept getuigen op zich te melden (<em>HvNL</em>) Zie hierboven in Hart van Nederland het relaas van Joanna, de moeder van Mateusz. "9 juni ben ik ook overleden", aldus de rouwende moeder. Haar 32-jarige zoon was gediagnosticeerd met schizofrenie maar kon daar goed mee leven door medicatie. Zij kan nauwelijks bevatten wat er is gebeurd. GetuigenOp 9 juni jl. werd Mateusz om onduidelijke redenen achterna gezeten en in verwarde toestand getaserd door de politie. Hij raakte onwel en overleed in het ziekenhuis. Joanna zoekt getuigen om te achterhalen wat er precies is gebeurd. Zij was woensdagavond te gast bij talkshow Renze. Zie het hartverscheurende fragment hieronder waarin ze vertelt geen afscheid te hebben kunnen nemen. De 32-jarige Mateusz kwam om het leven na een arrestatie met taser door de politie. Zijn moeder en advocaat Richard Korver zijn op zoek naar nieuwe getuigen. Tips kunnen naar [email protected] en/of [email protected]. Bij #Renze vertelt zijn moeder over de bewuste dag. pic.twitter.com/pQ3L6CGoEl— Renze Klamer (@renzeklamer) July 12, 2023 Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: inbrekers rennen over de daken en laten zich niet makkelijk pakken (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt niet naar BBB: binnenkort beslissing over politieke toekomst Bekijk deze video » Nieuwe premier van Nederland: wie maakt meeste kans? (Hart Van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zie hierboven in Hart van Nederland het relaas van Joanna, de moeder van Mateusz.

"9 juni ben ik ook overleden", aldus de rouwende moeder. Haar 32-jarige zoon was gediagnosticeerd met schizofrenie maar kon daar goed mee leven door medicatie. Zij kan nauwelijks bevatten wat er is gebeurd.

Getuigen
Op 9 juni jl. werd Mateusz om onduidelijke redenen achterna gezeten en in verwarde toestand getaserd door de politie. Hij raakte onwel en overleed in het ziekenhuis. Joanna zoekt getuigen om te achterhalen wat er precies is gebeurd. Zij was woensdagavond te gast bij talkshow Renze.

Zie het hartverscheurende fragment hieronder waarin ze vertelt geen afscheid te hebben kunnen nemen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV