Zien: inbrekers rennen over de daken en laten zich niet makkelijk pakken (Hart van Nederland)

Zien: inbrekers rennen over de daken en laten zich niet makkelijk pakken (Hart van Nederland)

Zien: inbrekers rennen over de daken en laten zich niet makkelijk pakken (<em>Hart van Nederland</em>) Twee inbrekers in het Belgische Genk lieten zich niet makkelijk pakken. Om aan de politie te ontkomen namen ze woensdagochtend veel risico op het dak. "Kom we gaan" zegt de ene inbreker al rennend tegen de ander! Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Schokkend: in illegale afslankpillen zit amfetamine waarschuwt het NVWA (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van NL: moeder doodgestoken Sumanta Bansi hevig geëmotioneerd na strafeis (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland vrachtwagen total loss na aanrijding met viaduct (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 12 juli 2023 om 15:45

Twee inbrekers in het Belgische Genk lieten zich niet makkelijk pakken. Om aan de politie te ontkomen namen ze woensdagochtend veel risico op het dak. "Kom we gaan" zegt de ene inbreker al rennend tegen de ander!

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's