Estavana Polman tikt Rutger Castricum op de vingers in De Oranjezomer: 'Nu doe je lelijk'

Estavana Polman tikt Rutger Castricum op de vingers in De Oranjezomer: 'Nu doe je lelijk'

Donderdag 13 juli 2023 om 17:34

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Hélène Hendriks en Estavana Polman bespraken in De Oranjezomer de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen in de sportwereld. Dit naar aanleiding van een onderzoek van ING, waaruit bleek dat vrouwen in de sportwereld nog steeds minder verdienen dan mannen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Estavana Polman</em> tikt <em>Rutger Castricum</em> op de vingers in <em>De Oranjezomer</em>: 'Nu doe je lelijk' Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks en Estavana Polman bespraken in De Oranjezomer de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen in de sportwereld. Dit naar aanleiding van een onderzoek van ING, waaruit bleek dat vrouwen in de sportwereld nog steeds minder verdienen dan mannen. Tekst gaat verder onder de video. Estavana versus RutgerRutger Castricum, die ook aan tafel zat, stelde dat vrouwen in de sportwereld minder verdienen omdat ze niet zo goed zijn als mannen. Tijdens het gesprek aan tafel wordt Rutger door Estavana terechtgewezen: "Nu doe je lelijk!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Estavana versus Rutger
Rutger Castricum, die ook aan tafel zat, stelde dat vrouwen in de sportwereld minder verdienen omdat ze niet zo goed zijn als mannen. Tijdens het gesprek aan tafel wordt Rutger door Estavana terechtgewezen: "Nu doe je lelijk!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's