Wimbledom: Nederlander Wesley Koolhof bereikt finale van dubbeltoernooi

Wimbledom: Nederlander Wesley Koolhof bereikt finale van dubbeltoernooi

Wimbledom: Nederlander <em>Wesley Koolhof</em> bereikt finale van dubbeltoernooi Wesley Koolhof heeft samen met zijn Britse partner Neal Skupski de finale van het mannendubbeltoernooi op Wimbledon bereikt. De Nederlander bereikt door de winst op Bopanna en Ebden (in twee sets) voor de derde keer in zijn carrière de mannendubbelfinale op een grand slam toernooi: de vorige twee keer was in de US Open (2020 en 2022). Bekijk de samenvatting van de halve finale op Wimbledon hierboven. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het Wimbledon-dossier op Gids.tv. Bekijk ook Zien! Klimaatactivisten strooien confetti tijdens Wimbledon wedstrijd Bekijk deze video » Spannende rally in 'thrillermatch' tussen Rublev en Bublik op Wimbledon Bekijk deze video »
Tennis :
Wimbledom: Nederlander Wesley Koolhof bereikt finale van dubbeltoernooi
Vrijdag 14 juli 2023 om 15:50

Wesley Koolhof heeft samen met zijn Britse partner Neal Skupski de finale van het mannendubbeltoernooi op Wimbledon bereikt. De Nederlander bereikt door de winst op Bopanna en Ebden (in twee sets) voor de derde keer in zijn carrière de mannendubbelfinale op een grand slam toernooi: de vorige twee keer was in de US Open (2020 en 2022).

Bekijk de samenvatting van de halve finale op Wimbledon hierboven. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het Wimbledon-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's