John van den Heuvel in RTL Boulevard: 'Vrees voor uitstel Marengo-proces' (video)

John van den Heuvel in RTL Boulevard: 'Vrees voor uitstel Marengo-proces' (video)

Vrijdag 14 juli 2023 om 19:43

John van den Heuvel in <em>RTL Boulevard</em>: 'Vrees voor uitstel Marengo-proces' (video) De nieuwe advocaten van Ridouan Taghi zijn vandaag voor het eerst in de rechtbank sinds de aanhouding van Inez Weski, de vorige advocaat van de topcrimineel. De drie advocaten, Sjoerd van Berge Henegouwen, Arthur van der Biezen en Michael Ruperti, hebben uitstel aangevraagd van het Marengo-proces. Dit willen zij zodat ze de tijd krijgen om het uitgebreide strafdossier te lezen. De advocaten en het OM zijn het op dat punt oneens. De rechtbank beslist later over het verzoek. John van den Heuvel vertelde erover in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
John van den Heuvel in RTL Boulevard: 'Vrees voor uitstel Marengo-proces' (video)

De nieuwe advocaten van Ridouan Taghi zijn vandaag voor het eerst in de rechtbank sinds de aanhouding van Inez Weski, de vorige advocaat van de topcrimineel. De drie advocaten, Sjoerd van Berge Henegouwen, Arthur van der Biezen en Michael Ruperti, hebben uitstel aangevraagd van het Marengo-proces. Dit willen zij zodat ze de tijd krijgen om het uitgebreide strafdossier te lezen. De advocaten en het OM zijn het op dat punt oneens. De rechtbank beslist later over het verzoek. John van den Heuvel vertelde erover in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's