Zien: Seksclub in de brand aan de Arnhemseweg bij Beekbergen

Zien: Seksclub in de brand aan de Arnhemseweg bij Beekbergen

Zien: <em>Seksclub</em> in de brand aan de Arnhemseweg bij <em>Beekbergen</em> In seksclub de Villa aan Arnhemseweg bij Beekbergen is zaterdagnacht een brand uitgebroken. Niemand raakte bij de brand gewond maar het pand moet zo goed als verloren worden beschouwd. Bekijk beelden hiervan in de Hart van Nederland-video hierbven. Verdachte omstandighedenRond 00.30 uur zag een voorbijganger vlammen uit het pand komen en belde direct 112. De vlammen waren zo hevig dat het vuur zelfs blauw was door de warmte. "De oorzaak van de brand wordt onderzocht. Brandstichting wordt niet uitgesloten aldus de politie. De reden hiervan is dat bij aankomst van de brandweer, er brand woedde op twee verschillende plekken in het pand. Dit maakt het dat er sprake is van “verdachte omstandigheden” aldus de politie", laat Hart van Nederland weten. Bekijk ook Hart van Nederand: grote brand in voormalige seksclub Roermond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 16 juli 2023 om 11:10

In seksclub de Villa aan Arnhemseweg bij Beekbergen is zaterdagnacht een brand uitgebroken. Niemand raakte bij de brand gewond maar het pand moet zo goed als verloren worden beschouwd. Bekijk beelden hiervan in de Hart van Nederland-video hierbven.

Verdachte omstandigheden
Rond 00.30 uur zag een voorbijganger vlammen uit het pand komen en belde direct 112. De vlammen waren zo hevig dat het vuur zelfs blauw was door de warmte. "De oorzaak van de brand wordt onderzocht. Brandstichting wordt niet uitgesloten aldus de politie. De reden hiervan is dat bij aankomst van de brandweer, er brand woedde op twee verschillende plekken in het pand. Dit maakt het dat er sprake is van “verdachte omstandigheden” aldus de politie", laat Hart van Nederland weten.

Actuele video's

Meer actuele video's