Haye in Ik ga op reis en neem mee is blij met zijn date: 'Ze heeft geen koortslip'

Haye in Ik ga op reis en neem mee is blij met zijn date: 'Ze heeft geen koortslip'

<em>Haye</em> in <em>Ik ga op reis en neem mee</em> is blij met zijn date: 'Ze heeft geen koortslip' Vanavond kun je op SBS6 kijken naar een nieuwe aflevering van Ik ga op reis en neem mee en hierin is te zien dat Haye een blauwtje loopt. En dat is pijnlijk. Bij Diana komt er een nieuwe date bij en Nigel heeft een intiem moment met date Charmayne maar heeft ook een oogje op date Lindsey. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) HayeHaye begint meteen met complimentjes uitdelen tijdens zijn date met een tattooartiest, en die complimentjes lijken in de smaak te vallen. "Ze heeft een leuke lach en een tongpiercing. En weet je wat helemaal mooi is meegenomen? Ze heeft natuurlijk geen koortslip", aldus Haye. Bekijk de beelden van Ik ga op reis en neem mee hierboven. Ik ga op reis en neem mee is elke zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Zondag in Ik Ga op Reis en Neem Mee: Haye is diep onder de indruk van Kelly's billen Bekijk deze video » Diane neemt Lars op date: 'Er was wel iets. Zo voelde ik het' (video) Bekijk deze video »
TV :
Haye in Ik ga op reis en neem mee is blij met zijn date: 'Ze heeft geen koortslip'

Vanavond kun je op SBS6 kijken naar een nieuwe aflevering van Ik ga op reis en neem mee en hierin is te zien dat Haye een blauwtje loopt. En dat is pijnlijk. Bij Diana komt er een nieuwe date bij en Nigel heeft een intiem moment met date Charmayne maar heeft ook een oogje op date Lindsey.

Tekst gaat verder onder de video.

Haye
Haye begint meteen met complimentjes uitdelen tijdens zijn date met een tattooartiest, en die complimentjes lijken in de smaak te vallen. "Ze heeft een leuke lach en een tongpiercing. En weet je wat helemaal mooi is meegenomen? Ze heeft natuurlijk geen koortslip", aldus Haye.

Bekijk de beelden van Ik ga op reis en neem mee hierboven.

Ik ga op reis en neem mee is elke zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's