Diane neemt Lars op date: 'Er was wel iets. Zo voelde ik het' (video)

Diane neemt Lars op date: 'Er was wel iets. Zo voelde ik het' (video)

Diane neemt Lars op date: 'Er was wel iets. Zo voelde ik het' (video) Bekijk de promo van Ik Ga op Reis en Neem Mee In Ik ga op reis en neem mee zien we singles daten tijdens hun droomvakantie. De vrijgezellen hebben hun favoriete vakantie uitgekozen en ze mogen vijf dates selecteren om hen te vergezellen. Lars en Diana lijken een klik te hebben. Bekijk het fragment hierboven. Love is in the airDiana neemt Lars mee op een persoonlijke date. En Corné is alleen achtergelaten: "Misschien willen ze mij jaloers maken", denkt hij. Lars vindt Diana steeds leuker worden. De een-op-een date laat hem glunderen: "Er was wel iets. Zo voelde ik het." Ik ga op reis en neem mee is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Ik ga op reis en neem mee gemist? "Gyros is toch vlees" Bekijk deze video » Zondag in Ik Ga op Reis en Neem Mee: Haye is diep onder de indruk van Kelly's billen Bekijk deze video » Bekijk ook Zondag in Ik Ga op Reis en Neem Mee: Haye is diep onder de indruk van Kelly's billen Bekijk deze video » 'Sexy' Lars zwetend en puffend tijdens Ik ga op Reis en Neem mee-date Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de promo van Ik Ga op Reis en Neem Mee

In Ik ga op reis en neem mee zien we singles daten tijdens hun droomvakantie. De vrijgezellen hebben hun favoriete vakantie uitgekozen en ze mogen vijf dates selecteren om hen te vergezellen. Lars en Diana lijken een klik te hebben. Bekijk het fragment hierboven.

Love is in the air
Diana neemt Lars mee op een persoonlijke date. En Corné is alleen achtergelaten: "Misschien willen ze mij jaloers maken", denkt hij. Lars vindt Diana steeds leuker worden. De een-op-een date laat hem glunderen: "Er was wel iets. Zo voelde ik het."

Ik ga op reis en neem mee is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's