B&B Vol Liefde: 'Zijn Marian en haar dates op een naaktstrand beland!?'

B&B Vol Liefde: 'Zijn Marian en haar dates op een naaktstrand beland!?'

Maandag 17 juli 2023 om 10:45

Marian en haar dates hebben de luxe Portugese villa voor even verlaten en zitten lekker op het strand. Maar denkt Olof wellicht dat het hier een naaktstrand betreft, aangezien hij zomaar zijn onderbroek naar beneden trekt? Jan schrikt zich rot: 'Vreselijk. Ik vind dat is iets privé.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

B&amp;B Vol Liefde: 'Zijn <em>Marian</em> en haar dates op een naaktstrand beland!?' Marian en haar dates hebben de luxe Portugese villa voor even verlaten en zitten lekker op het strand. Maar denkt Olof wellicht dat het hier een naaktstrand betreft, aangezien hij zomaar zijn onderbroek naar beneden trekt? Jan schrikt zich rot: 'Vreselijk. Ik vind dat is iets privé.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ongemakkelijk? Alfred van den Heuvel reageert op deelname ex aan B&B Vol Liefde Bekijk deze video » Bekijk de samenvatting van B&B Vol Liefde week 1 Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: wat vindt Martijn van zijn mogelijke dates? Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: 'Zijn Marian en haar dates op een naaktstrand beland!?'

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's