Ik ga op reis en neem mee-Diana blij met vooruitgang Lars: "Hij kruipt uit zijn schulp"

Ik ga op reis en neem mee-Diana blij met vooruitgang Lars: "Hij kruipt uit zijn schulp"

Maandag 17 juli 2023 om 12:14

Diana, Lars en Patrick gaan winkelen in Ik Ga op Reis en Neem Mee. Diana vindt dat Lars uit zijn schulp kruipt, maar van Patrick krijgt ze geen hoogte. Bekijk het fragment hieronder, en zie hierboven de promo van het programma.

Spider-Man
Patricks kleding is niet Diana's smaak. Desondanks staat ze open voor deze liefdeskandidaat. "Ik ben wel benieuwd wie er eigenlijk meer schuilt achter het Spider-Mantruitje", aldus Diana.

Bekijk het fragment uit Ik ga op reis en neem mee hieronder.

<em>Ik ga op reis en neem mee</em>-Diana blij met vooruitgang Lars: &quot;Hij kruipt uit zijn schulp&quot; Diana, Lars en Patrick gaan winkelen in Ik Ga op Reis en Neem Mee. Diana vindt dat Lars uit zijn schulp kruipt, maar van Patrick krijgt ze geen hoogte. Bekijk het fragment hieronder, en zie hierboven de promo van het programma. Spider-ManPatricks kleding is niet Diana's smaak. Desondanks staat ze open voor deze liefdeskandidaat. "Ik ben wel benieuwd wie er eigenlijk meer schuilt achter het Spider-Mantruitje", aldus Diana. Bekijk het fragment uit Ik ga op reis en neem mee hieronder. Ik ga op reis en neem mee is wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Diane neemt Lars op date: 'Er was wel iets. Zo voelde ik het' (video) Bekijk deze video » Diane in Ik Ga op Reis en Neem Mee: 'Ik ben benieuwd wie er schuilt achter het Spider-Mantruitje' Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)
TV :
Ik ga op reis en neem mee-Diana blij met vooruitgang Lars: "Hij kruipt uit zijn schulp"

Ik ga op reis en neem mee is wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's