Diane in Ik Ga op Reis en Neem Mee: 'Ik ben benieuwd wie er schuilt achter het Spider-Mantruitje'

Diane in Ik Ga op Reis en Neem Mee: 'Ik ben benieuwd wie er schuilt achter het Spider-Mantruitje'

In Ik Ga op Reis en Neem Mee is de volgende date van Diana in aantocht. Zij staat op het punt om met Lars een uitstapje te maken als groot Spider-Man fan Patrick arriveert. Patrick is naar eigen zeggen net als Spider-Man een buitenbeentje en hij voelt zich vertrouwd in zijn aparte kleding.

Spider-Mantruitje
Wat Diana betreft is zijn kleding niet helemaal haar smaak. Desondanks staat ze open voor deze derde liefdeskandidaat. "Ik ben wel benieuwd wie er eigenlijk meer schuilt achter het Spider-Mantruitje", aldus een nieuwsgierige Diana.

Bekijk het fragment uit Ik ga op reis en neem mee hieronder.

Diane in <em>Ik Ga op Reis en Neem Mee</em>: 'Ik ben benieuwd wie er schuilt achter het Spider-Mantruitje' In Ik Ga op Reis en Neem Mee is de volgende date van Diana in aantocht. Zij staat op het punt om met Lars een uitstapje te maken als groot Spider-Man fan Patrick arriveert. Patrick is naar eigen zeggen net als Spider-Man een buitenbeentje en hij voelt zich vertrouwd in zijn aparte kleding. Spider-MantruitjeWat Diana betreft is zijn kleding niet helemaal haar smaak. Desondanks staat ze open voor deze derde liefdeskandidaat. "Ik ben wel benieuwd wie er eigenlijk meer schuilt achter het Spider-Mantruitje", aldus een nieuwsgierige Diana. Bekijk het fragment uit Ik ga op reis en neem mee hieronder. Ik ga op reis en neem mee is wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook 'Sexy' Lars zwetend en puffend tijdens Ik ga op Reis en Neem mee-date Bekijk deze video » Diane neemt Lars op date: 'Er was wel iets. Zo voelde ik het' (video) Bekijk deze video » Haye in Ik ga op reis en neem mee is blij met zijn date: 'Ze heeft geen koortslip' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ik ga op reis en neem mee is wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's