Video: op première Haunted Mansion geen ster te bekennen als gevolg van staking

Video: op première Haunted Mansion geen ster te bekennen als gevolg van staking

Video: op première <em>Haunted Mansion</em> geen ster te bekennen als gevolg van staking Bij de wereldpremière van de nieuwe Disneyfilm Haunted Mansion waren zaterdagavond in Los Angeles geen filmsterren aanwezig. Als gevolg van de acteursstaking in Hollywood liepen er alleen crewleden over de rode loper. SalarisOok personages uit het themapark waar de première plaatsvond liepen over de rode loper. De film kan nu niet gepromoot worden, door de staking voor een hoger salaris. "Er moet water bij de wijn worden gedaan", zegt William Rutten in het Shownieuws-fragment hierboven. Bekijk ook Laatste concert Bruce Springsteen in Landgraaf: "Hij is zo lekker zichzelf" Bekijk deze video » Video: Tina Nijkamp weet waarom aflevering 2 De Kwis met Ballen wel scoorde Bekijk deze video »
Film :
Maandag 17 juli 2023 om 14:35

Bij de wereldpremière van de nieuwe Disneyfilm Haunted Mansion waren zaterdagavond in Los Angeles geen filmsterren aanwezig. Als gevolg van de acteursstaking in Hollywood liepen er alleen crewleden over de rode loper.

Salaris
Ook personages uit het themapark waar de première plaatsvond liepen over de rode loper. De film kan nu niet gepromoot worden, door de staking voor een hoger salaris. "Er moet water bij de wijn worden gedaan", zegt William Rutten in het Shownieuws-fragment hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's