Video: Tina Nijkamp weet waarom aflevering 2 De Kwis met Ballen wel scoorde

Video: Tina Nijkamp weet waarom aflevering 2 De Kwis met Ballen wel scoorde

Video: <em>Tina Nijkamp</em> weet waarom aflevering 2 <em>De Kwis met Ballen</em> wel scoorde Johnny de Mol is na het stoppen van HLF8 weer terug op televisie met zijn spelshow De Kwis met Ballen. De eerste aflevering werd niet goed bekeken (385.000) maar de tweede aflevering wel. William Rutten heeft het erover in de Shownieuws. Bekijk het fragment hierboven. "Kijkers zijn op quizen"Zaterdag 1 juli kreeg Johnny waanzinnige kijkcijfers. 738.000 personen keken naar de show. Kijkcijfers-deskundige Tina Nijkamp vertelt in het fragment hierboven waarom ze denkt dat de tweede aflevering wel scoorde. De Kwis met Ballen is elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv. De Kwis met Ballen: bekijk beelden van de eerste kletsnatte aflevering Bekijk deze video » Johnny de Mol terug op SBS6 met De Kwis met Ballen waarbij kandidaten het water ingeduwd worden Bekijk deze video »
TV :
Monday 3 July 2023 om 09:41

Johnny de Mol is na het stoppen van HLF8 weer terug op televisie met zijn spelshow De Kwis met Ballen. De eerste aflevering werd niet goed bekeken (385.000) maar de tweede aflevering wel. William Rutten heeft het erover in de Shownieuws. Bekijk het fragment hierboven.

"Kijkers zijn op quizen"
Zaterdag 1 juli kreeg Johnny waanzinnige kijkcijfers. 738.000 personen keken naar de show. Kijkcijfers-deskundige Tina Nijkamp vertelt in het fragment hierboven waarom ze denkt dat de tweede aflevering wel scoorde.

De Kwis met Ballen is elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's