Eerste beelden De slimste mens 2023 met o.a. Jeroom, Henk Schiffmacher en Froukje

Eerste beelden De slimste mens 2023 met o.a. Jeroom, Henk Schiffmacher en Froukje

Eerste beelden <em>De slimste mens 2023</em> met o.a. Jeroom, Henk Schiffmacher en Froukje Bekijk in de video hierboven: ophef om niveau in De slimste mens Nog even en dan kun je weer genieten van een nieuwe reeks van De slimste mens. Opnieuw doen diverse bekende Nederlanders (en een enkele Vlaming) mee aan de kennisquiz om te worden gekroond tot de ‘allerslimste’. In de eerste beelden is te zien dat deze keer onder anderen zangeres Froukje, tattoo-artist Henk Schiffmacher, cartoonist Jeroom, oud-zwemster Ranomi Kromowidjojo en seksuologe Eveline Stallaart meedoen. Uiteraard is de presentatie wederom in handen van Philip Freriks en Maarten van Rossem is jurylid. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van De slimste mens hieronder. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 31 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Maarten van Rossem: 'Poetin had MIJ moeten bellen' (Humberto op zondag) Bekijk deze video » Video: hilariteit in Weet Ik Veel om vraag over bowlen Bekijk deze video » De slimste mens: Maarten en Philip kondigen nieuw seizoen aan, vanaf 31 juli! Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden De slimste mens 2023 met o.a. Jeroom, Henk Schiffmacher en Froukje
Maandag 17 juli 2023 om 16:43

Bekijk in de video hierboven: ophef om niveau in De slimste mens

Nog even en dan kun je weer genieten van een nieuwe reeks van De slimste mens. Opnieuw doen diverse bekende Nederlanders (en een enkele Vlaming) mee aan de kennisquiz om te worden gekroond tot de ‘allerslimste’. In de eerste beelden is te zien dat deze keer onder anderen zangeres Froukje, tattoo-artist Henk Schiffmacher, cartoonist Jeroom, oud-zwemster Ranomi Kromowidjojo en seksuologe Eveline Stallaart meedoen. Uiteraard is de presentatie wederom in handen van Philip Freriks en Maarten van Rossem is jurylid.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van De slimste mens hieronder.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 31 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's