Zien: huwelijksaanzoek tijdens de Nijmeegse Vierdaagse 2023

Zien: huwelijksaanzoek tijdens de Nijmeegse Vierdaagse 2023

Zien: huwelijksaanzoek tijdens de <em>Nijmeegse Vierdaagse 2023</em> In 2017 leerden Erwin en Irma elkaar kennen op de Nijmeegse Vierdaagse. Nu, zes jaar later, loopt het verliefde stel weer mee en hebben ze elkaar in Nijmegen het ja-woord gegeven: “Dit is voor ons heel bijzonder”, aldus Irma. Bekijk de leuke beelden in de Hart van Nederland-video hierboven. Lees verder onder de video. Bekijk eerste beelden van Nijmeegse Vierdaagse 2023: dit is de jongste deelnemer Bekijk deze video » Eerste keerToen Irma in 2017 meedeed aan de Nijmeegse Vierdaagse was het voor haar de eerste keer: "We hebben elkaar zes jaar geleden ontmoet, op 17-7-2017, ook op de aanmelddag van de Vierdaagse. En nu zes jaar later, zijn we gisteren getrouwd in Nijmegen", vertelt Erwin. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Bekijk line-up Nijmeegse Vierdaagsefeesten 2023: "Het is een zomercarnaval!" Bekijk deze video » Noa Vahle: 'Hierdoor loop ik op krukken' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 18 July 2023 om 11:13

In 2017 leerden Erwin en Irma elkaar kennen op de Nijmeegse Vierdaagse. Nu, zes jaar later, loopt het verliefde stel weer mee en hebben ze elkaar in Nijmegen het ja-woord gegeven: “Dit is voor ons heel bijzonder”, aldus Irma. Bekijk de leuke beelden in de Hart van Nederland-video hierboven.

Lees verder onder de video.

Eerste keer
Toen Irma in 2017 meedeed aan de Nijmeegse Vierdaagse was het voor haar de eerste keer: "We hebben elkaar zes jaar geleden ontmoet, op 17-7-2017, ook op de aanmelddag van de Vierdaagse. En nu zes jaar later, zijn we gisteren getrouwd in Nijmegen", vertelt Erwin.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's