Hartoperatie Willem Holleeder: "Het gaat naar omstandigheden goed" (video)

Hartoperatie Willem Holleeder: "Het gaat naar omstandigheden goed" (video)

Hartoperatie <em>Willem Holleeder</em>: &quot;Het gaat naar omstandigheden goed&quot; (video) De bekendste crimineel van Nederland, Willem Holleeder (65), is dit voorjaar wekenlang in het diepste geheim behandeld aan hartproblemen in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), dat vertelt Shownieuws in het fragment hierboven. StrafgevangenisWillem onderging een ingrijpende hartoperatie, die volgens medici niet kon worden uitgevoerd in het penitentiaire ziekenhuis van de strafgevangenis in Scheveningen. Bekijk de Shownieuws-video hierboven over de hartoperatie van Willem Holleeder. Bekijk ook Astrid Holleeder mocht voor het eerst weer uit eten: 'Dat is gewoon magisch' (video) Bekijk deze video » Bizar: auto's van Willem Holleeder en Dino Soerol te koop Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 18 juli 2023 om 09:34

De bekendste crimineel van Nederland, Willem Holleeder (65), is dit voorjaar wekenlang in het diepste geheim behandeld aan hartproblemen in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), dat vertelt Shownieuws in het fragment hierboven.

Strafgevangenis
Willem onderging een ingrijpende hartoperatie, die volgens medici niet kon worden uitgevoerd in het penitentiaire ziekenhuis van de strafgevangenis in Scheveningen.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven over de hartoperatie van Willem Holleeder.

Actuele video's

Meer actuele video's