Zien: prachtige beelden van dag 1 van De 4Daagse (Hart van Nederland)

Zien: prachtige beelden van dag 1 van De 4Daagse (Hart van Nederland)

Tuesday 18 July 2023 om 15:08

In Hart van Nederland zien we prachtige dronebeelden van de eerste dag van 'De 4Daagse' in Nijmegen. De 105e editie van dit sportieve evenement vindt dit jaar plaats van dinsdag 18 juli t/m vrijdag 21.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Zien: prachtige beelden van dag 1 van <em>De 4Daagse</em> (<em>Hart van Nederland</em>) In Hart van Nederland zien we prachtige dronebeelden van de eerste dag van 'De 4Daagse' in Nijmegen. De 105e editie van dit sportieve evenement vindt dit jaar plaats van dinsdag 18 juli t/m vrijdag 21. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Drukte op de Vierdaagsecamping: "Er heerst een familiegevoel" Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden van Nijmeegse Vierdaagse 2023: dit is de jongste deelnemer Bekijk deze video » ZIEN: in Rotterdam portiekflat compleet uitgebrand, vermoedelijke explosies Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's