B&B vol liefde: Debbie geeft een inkijkje in haar B&B in Spanje (Shownieuws)

B&B vol liefde: Debbie geeft een inkijkje in haar B&B in Spanje (Shownieuws)

Dinsdag 18 juli 2023 om 16:22

De ex van acteur Alfred van de Heuvel bekend van Kinderen geen bezwaar Debbie doet mee aan B&B Vol Liefde. Zij hoopt een nieuwe liefde te vinden onder een van de vijf door haar geselecteerde kandidaten. Vooralsnog is er slechts één man gearriveerd in haar kleurrijke B&B. Op Instagram geeft Debbie een inkijkje van haar paradijsje in Spanje.

Bekijk de beelden uit Shownieuws hieronder.

<em>B&amp;B vol liefde</em>: Debbie geeft een inkijkje in haar B&amp;B in Spanje (<em>Shownieuws</em>) De ex van acteur Alfred van de Heuvel bekend van Kinderen geen bezwaar Debbie doet mee aan B&B Vol Liefde. Zij hoopt een nieuwe liefde te vinden onder een van de vijf door haar geselecteerde kandidaten. Vooralsnog is er slechts één man gearriveerd in haar kleurrijke B&B. Op Instagram geeft Debbie een inkijkje van haar paradijsje in Spanje. Bekijk de beelden uit Shownieuws hieronder. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Babette sneert naar 'ongeïnteresseerde' Joy in B&B Vol liefde: 'Gesprek blijft eenzijdig' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Martijn heeft ochtendhumeur maar Bianca wil een praatje Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: tranen bij Bianca na clash met Martijn Bekijk deze video »
TV :

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's