Babette sneert naar 'ongeïnteresseerde' Joy in B&B Vol liefde: 'Gesprek blijft eenzijdig'

Babette sneert naar 'ongeïnteresseerde' Joy in B&B Vol liefde: 'Gesprek blijft eenzijdig'

Dinsdag 18 juli 2023 om 08:43

Op zijn berg bij Malaga voelt Joy nog niet echt vlinders voor zijn dates Babette en Zoë en daardoor lijkt de B&B-houder meer bezig te zijn met het organiseren van feestjes voor zijn vrienden en met het kiezen van de juiste outfits voor op tv dan met het tonen van interesse voor de twee vrouwen.

'Eenzijdig'
Waar Babette graag de diepte in gaat en Joy flink wat vragen stelt krijgt ze die niet terug. Daar baalt ze eigenlijk wel van: 'Het valt me wel op dat wanneer ik een vraag stel, dat ik hem niet terugkrijg. Ik vind dat soms wel jammer, dat het gesprek een beetje eenzijdig blijft.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde, dat maandag bijna een miljoen kijkers scoorde, hieronder

Babette sneert naar 'ongeïnteresseerde' Joy in <em>B&amp;B Vol liefde</em>: 'Gesprek blijft eenzijdig' Op zijn berg bij Malaga voelt Joy nog niet echt vlinders voor zijn dates Babette en Zoë en daardoor lijkt de B&B-houder meer bezig te zijn met het organiseren van feestjes voor zijn vrienden en met het kiezen van de juiste outfits voor op tv dan met het tonen van interesse voor de twee vrouwen. 'Eenzijdig'Waar Babette graag de diepte in gaat en Joy flink wat vragen stelt krijgt ze die niet terug. Daar baalt ze eigenlijk wel van: 'Het valt me wel op dat wanneer ik een vraag stel, dat ik hem niet terugkrijg. Ik vind dat soms wel jammer, dat het gesprek een beetje eenzijdig blijft.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde, dat maandag bijna een miljoen kijkers scoorde, hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: 'Zijn Marian en haar dates op een naaktstrand beland!?' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Feyenoorder Martijn krijgt bijzonder cadeau van zijn eerste date Bekijk deze video » Noa Vahle: 'Hierdoor loop ik op krukken' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
TV :
Babette sneert naar 'ongeïnteresseerde' Joy in B&B Vol liefde: 'Gesprek blijft eenzijdig'

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's