Wim Hof in de problemen, is de dood van Madelyn Metzger zijn schuld?

Wim Hof in de problemen, is de dood van Madelyn Metzger zijn schuld?

<em>Wim Hof</em> in de problemen, is de dood van <em>Madelyn Metzger</em> zijn schuld? De koning van het ijsbad, Wim Hof, zit verwikkelend in een heftige situatie. De Amerikaanse Madelyn Metzger is namelijk te komen overlijden, en Hof wordt als schuldige aangewezen. Metzger volgde de ademhalingsmethodes van Hof. De vader van Madelyn klaagt Hof nu aan. Zijn de icemans methodes toch gevaarlijk? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wim Hof (Iceman) weet raad bij hitte: 'Heet douchen en zeggen tegen jezelf dat je koel blijft' (Renze) Bekijk deze video » Oudejaarsconference Guido Weijers: 'Ademhalen met Wim Hof & hekel aan cancelculture' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Wim Hof in de problemen, is de dood van Madelyn Metzger zijn schuld?
Dinsdag 18 juli 2023 om 22:04

De koning van het ijsbad, Wim Hof, zit verwikkelend in een heftige situatie. De Amerikaanse Madelyn Metzger is namelijk te komen overlijden, en Hof wordt als schuldige aangewezen. Metzger volgde de ademhalingsmethodes van Hof. De vader van Madelyn klaagt Hof nu aan. Zijn de icemans methodes toch gevaarlijk?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's