Rafael van der Vaart over transfer Calvin Bassey: 'Breng hem zelfs persoonlijk daarheen'

Rafael van der Vaart over transfer Calvin Bassey: 'Breng hem zelfs persoonlijk daarheen'

Thursday 20 July 2023 om 14:11

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Rafael van der Vaart heeft woensdagavond in De Oranjezomer zijn twijfels geuit over de toekomst van Ajax-verdediger Calvin Bassey. De voormalig Oranje-international reageerde op het nieuws dat Engelse club Fulham bereid zou zijn maar liefst 17 miljoen euro neer te tellen voor de 23-jarige verdediger. "Nou, ik ben hier net in een golfkarretje naar binnen gereden. Ik breng hem zelfs persoonlijk daarheen, vanavond", sprak hij met een knipoog.

<em>Rafael van der Vaart</em> over transfer <em>Calvin Bassey</em>: 'Breng hem zelfs persoonlijk daarheen' Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Rafael van der Vaart heeft woensdagavond in De Oranjezomer zijn twijfels geuit over de toekomst van Ajax-verdediger Calvin Bassey. De voormalig Oranje-international reageerde op het nieuws dat Engelse club Fulham bereid zou zijn maar liefst 17 miljoen euro neer te tellen voor de 23-jarige verdediger. "Nou, ik ben hier net in een golfkarretje naar binnen gereden. Ik breng hem zelfs persoonlijk daarheen, vanavond", sprak hij met een knipoog. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's