Frank Lammers keert terug in de huid van Ferry in FERRY: de serie, vanaf 3 november op Netflix

Frank Lammers keert terug in de huid van Ferry in FERRY: de serie, vanaf 3 november op Netflix

Het heeft een tijdje geduurd, maar eindelijk is het moment daar! Vanaf 3 november 2023 kunnen we weer genieten van de avonturen van Ferry Bouman en zijn vriendin Danielle in FERRY: de serie op Netflix.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Frank Lammers</em> keert terug in de huid van <em>Ferry</em> in <em>FERRY: de serie</em>, vanaf 3 november op Netflix Het heeft een tijdje geduurd, maar eindelijk is het moment daar! Vanaf 3 november 2023 kunnen we weer genieten van de avonturen van Ferry Bouman en zijn vriendin Danielle in FERRY: de serie op Netflix. Tekst gaat verder onder de video. FERRY: de serieIn FERRY: de serie volgen we het verhaal van Ferry Bouman, die zijn carrière als beginnende xtc-producent begint in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de confrontatie aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar wanneer zijn geliefde Danielle de duistere kant van Ferry en zijn zaken leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden. FERRY: de serie is vanaf 3 november te zien op Netflix. Bekijk hier alvast waar je FERRY: de serie kunt kijken. Bekijk ook Video: Hilarische toespraak Frank Lammers na winnen Televizier-Ster Acteur Bekijk deze video » Frank Lammers op witte doek als Papa Beer: "Ik was zo klaar" (video) Bekijk deze video »
TV :
Frank Lammers keert terug in de huid van Ferry in FERRY: de serie, vanaf 3 november op Netflix

FERRY: de serie
In FERRY: de serie volgen we het verhaal van Ferry Bouman, die zijn carrière als beginnende xtc-producent begint in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de confrontatie aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar wanneer zijn geliefde Danielle de duistere kant van Ferry en zijn zaken leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden.

FERRY: de serie is vanaf 3 november te zien op Netflix. Bekijk hier alvast waar je FERRY: de serie kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV