Everon Jackson Hooi ziet eerste GTST-scène terug: 'Dat is schrikken' (video)

Everon Jackson Hooi ziet eerste GTST-scène terug: 'Dat is schrikken' (video)

Donderdag 20 juli 2023 om 17:11

<em>Everon Jackson Hooi</em> ziet eerste <em>GTST</em>-scène terug: 'Dat is schrikken' (video) Everon Jackson Hooi is sinds 2005 al te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden als Bing Mauricius. Zijn alter ego is in de serie jarenlang samen met Sjors (gespeeld door Inge Schrama), maar vanwege de burn-out van Inge komt hier in 2017 een abrupt einde aan. Everon vertelt in een nieuwe aflevering van Oude Tijden openhartig over haar vertrek. Ook Ruud Feltkamp (Noud Alberts) schuift aan om te vertellen over zijn jaren bij Nederlands langstlopende soapserie én ze kijken samen hun allereerste scène. En dat is nog best schrikken... Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Serie :
Everon Jackson Hooi ziet eerste GTST-scène terug: 'Dat is schrikken' (video)

Everon Jackson Hooi is sinds 2005 al te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden als Bing Mauricius. Zijn alter ego is in de serie jarenlang samen met Sjors (gespeeld door Inge Schrama), maar vanwege de burn-out van Inge komt hier in 2017 een abrupt einde aan. Everon vertelt in een nieuwe aflevering van Oude Tijden openhartig over haar vertrek. Ook Ruud Feltkamp (Noud Alberts) schuift aan om te vertellen over zijn jaren bij Nederlands langstlopende soapserie én ze kijken samen hun allereerste scène. En dat is nog best schrikken...

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's