Ben van der Burg vertelt hilarisch verhaal over spacecake-incident: 'Ik flipte volledig'

Ben van der Burg vertelt hilarisch verhaal over spacecake-incident: 'Ik flipte volledig'

Vrijdag 21 juli 2023 om 13:08

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Ben van der Burg heeft donderdagavond voor de nodige hilariteit gezorgd in De Oranjezomer. Van der Burg vertelde een verhaal over de enige keer in zijn leven dat hij drugs heeft gebruikt, en dat liep niet bepaald goed af.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ben van der Burg</em> vertelt hilarisch verhaal over <em>spacecake-incident</em>: 'Ik flipte volledig' Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Ben van der Burg heeft donderdagavond voor de nodige hilariteit gezorgd in De Oranjezomer. Van der Burg vertelde een verhaal over de enige keer in zijn leven dat hij drugs heeft gebruikt, en dat liep niet bepaald goed af. Tekst gaat verder onder de video. SpacecakeTijdens een voetbalwedstrijd van Bennie Jolink, zonder zich ervan bewust te zijn dat het om spacecake ging, at Ben van der Burg per ongeluk de cake. Bij thuiskomst trof hij daar zijn zus en haar baas aan. Zijn aanwezigheid had echter niet bepaald een goede invloed op het gesprek, zoals hij zelf beschreef: "Ik flipte volledig! Met alles wat die man zei, zat ik hem uit te lachen." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Spacecake
Tijdens een voetbalwedstrijd van Bennie Jolink, zonder zich ervan bewust te zijn dat het om spacecake ging, at Ben van der Burg per ongeluk de cake. Bij thuiskomst trof hij daar zijn zus en haar baas aan. Zijn aanwezigheid had echter niet bepaald een goede invloed op het gesprek, zoals hij zelf beschreef: "Ik flipte volledig! Met alles wat die man zei, zat ik hem uit te lachen."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's