B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de weekfinale van B&B vol liefde zal Walter nu al moeten kijken of hij met alle drie de dames in zijn tempel wl blijven, want het lijkt er op dat één dame zal moeten vertrekken. Overigens lopen ook in andere B&B's de gemoederen hoog op. WasmethodeWalter voert in zijn tempel gesprekken met zijn drie dames om de stand van zaken te bespreken. Een van hen zal haar spullen moeten pakken. In de Belgische Ardennen hebben Thalia en Leendert iets op te biechten. Bij Petri en de praatgrage Hans in Frankrijk lopen de gemoederen hoog op. Bram krijgt in Zweden hulp van de dames tijdens een wat onconventionele wasmethode. Lees ook onze tv-recensie van B&B vol liefde. Over B&B vol liefdeIn het programma B&B Vol liefde volgen we een aantal alleenstaande B&B-eigenaren die op verschillende plekken in Europa wonen. Zij gaan op zoek naar de liefde van hun leven en iemand om hun droom mee te delen. De bed & breakfast-eigenaren hopen niet alleen romantiek te vinden, maar ook iemand om hen te helpen bij het draaiende houden van de onderneming. Bekijk ook Babette sneert naar 'ongeïnteresseerde' Joy in B&B Vol liefde: 'Gesprek blijft eenzijdig' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Martijn heeft ochtendhumeur maar Bianca wil een praatje Bekijk deze video »
Uitzending :
B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 21 July 2023 om 21:55

In de weekfinale van B&B vol liefde zal Walter nu al moeten kijken of hij met alle drie de dames in zijn tempel wl blijven, want het lijkt er op dat één dame zal moeten vertrekken. Overigens lopen ook in andere B&B's de gemoederen hoog op.

Wasmethode
Walter voert in zijn tempel gesprekken met zijn drie dames om de stand van zaken te bespreken. Een van hen zal haar spullen moeten pakken. In de Belgische Ardennen hebben Thalia en Leendert iets op te biechten. Bij Petri en de praatgrage Hans in Frankrijk lopen de gemoederen hoog op. Bram krijgt in Zweden hulp van de dames tijdens een wat onconventionele wasmethode.

Lees ook onze tv-recensie van B&B vol liefde.

Over B&B vol liefde
In het programma B&B Vol liefde volgen we een aantal alleenstaande B&B-eigenaren die op verschillende plekken in Europa wonen. Zij gaan op zoek naar de liefde van hun leven en iemand om hun droom mee te delen. De bed & breakfast-eigenaren hopen niet alleen romantiek te vinden, maar ook iemand om hen te helpen bij het draaiende houden van de onderneming.

Bekijk hier alle video's en artikelen van B&B Vol liefde

Actuele video's

Meer actuele video's